Η ομάδα μας πάντα δίπλα σου!

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντα

 

Η iCars - D. MALIATSOS, με πεδίο δραστηριότητας τον χώρο του αυτοκινήτου, έχει τις εγκαταστάσεις της στην Λεωφ. Συγγρού 134 στην Αθήνα όπου λειτουργεί και η έκθεση. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, έχει την δυνατότητα να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση του αγοραστικού κοινού σε αυτοκίνητα οποιασδήποτε κατηγορίας.

Η ποιότητα των αυτοκινήτων μας επιβεβαιώνεται από τους αυστηρούς ελέγχους που έχουν υποβληθεί κατά την αγορά τους, το πρόσφατο service πριν την παράδοση. Η εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζει την καλύτερη επιλογή για την αγορά του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου. Η εταιρία μας με τα πεπειραμένα στελέχη της εγγυάται την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών.

Βασικό προσόν μας είναι η αγάπη για τα καλά αυτοκίνητα, και ο σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας πάντα είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας σε όλα τα επίπεδα ανεξαρτήτως κατηγορίας αυτοκίνητου που θα επιλέξει.

Στοχεύουμε και επιδιώκουμε συνεχώς την ανάπτυξη και την εφαρμογή προηγμένων μεθόδων οργάνωσης με σκοπό να υπηρετήσουμε με συνέπεια τις βασικές αξίες μας που είναι ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα.

Όλοι οι άνθρωποι της εταιρίας ενεργούμε με ομαδικό πνεύμα και ενότητα επιτυγχάνοντας τους στόχους μας υπηρετώντας ταυτόχρονα τις παραπάνω αξίες με απόλυτη συνέπεια.

Στην iCars θα βρείς να  αγοράσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άψογη κατάσταση!

Διαλεγμένα ένα προς ένα τα αυτοκίνητά μας έχουν διαφανές ιστορικό και συνοδεύονται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Τι άλλο θες από ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Λεωφ. Συγγρού 134 Αθήνα | Τ.Κ 11745
Τηλ. +30 210 99 04 304
Φαξ  +30 210 99 04 240

Copyright © 2017 από την iCars D.Maliatsos | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την  WorldofWeb.gr