ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να βρώ το αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει ?

Από την επιλογή Τα αυτοκίνητά μας που υπάρχει στο κεντρικό μενού του ιστοτόπου μας. Από εκεί θα δείτε ολόκληρο τον στόλο των αυτοκινήτων μας και μέσα από τα εξελιγμένα και σε πραγματικό χρόνο φίλτρα αναζήτησης μπορείτε να βρείτε τα αυτοκίνητα με τα δικά σας κριτήρια. Δοκιμάστε το τώρα.

 

Τα αυτοκίνητά μας

Μπορώ να κάνω Test Drive ?

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας είτε τηλεφωνικά, είτε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οποιοδήποτε αυτοκίνητο βλέπετε στον ιστότοπό μας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και θα κάνουμε οτι περνά από το χέρι μας ώστε η εμπειρία σας με την iCars να είναι ξεχωριστή.

Μέσα σε κάθε όχημα που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπό μας υπάρχει και η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, και αναγράψτε στο πεδίο μήνυμα οτι επιθυμείτε να κάνετε ένα Test Drive. Ενας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσουμε το ραντεβού για να έρθετε και να πραγματοποιήσετε το Test Drive.

θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησης.

Δεν βρήκα αυτό που ψάχνω

Δεν σας ικανοποίησε κανένα από τα αυτοκίνητα του στόλου μας έως τώρα ?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε, η iCars δεν πουλά αυτοκίνητα μόνο με τα δικά της κριτήρια αλλά και με τα δικά σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ειδικής παραγγελίας. Εμείς θα κάνουμε οτι περνά από το χέρι μας για να βρούμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε.

 

Ειδική Παραγγελία

 

 

Σε πόσο καιρό θα παραλάβω το αυτοκίνητο αφού το εξοφλήσω ?

Θα χρειαστούμε 2-3 εργάσιμες για να παραδώσουμε το αυτοκίνητο από τη στιγμή που θα εξοφληθεί. Στο διάστημα αυτό θα κανονίσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, φροντίζοντας παράλληλα το νέο σου αυτοκίνητο να είναι σαν καινούριο!

Στην iCars θα βρείς να  αγοράσεις μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σε άψογη κατάσταση!

Διαλεγμένα ένα προς ένα τα αυτοκίνητά μας έχουν διαφανές ιστορικό και συνοδεύονται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Τι άλλο θες από ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο;

Λεωφ. Συγγρού 134 Αθήνα | Τ.Κ 11745
Τηλ. +30 210 99 04 304
Φαξ  +30 210 99 04 240

Copyright © 2017 από την iCars D.Maliatsos | Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Φιλοξενία από την  WorldofWeb.gr